sessi BBQ disambung semula, inda abis dorang bilang tu sayap ayam, kambing pun ada hehehe. woit tu ikan mana ada tu malam!!!( ni yang muskil ni) the main point is asal pasal makan just ask and semua sukarela membantu, korang tinguk jantan –jantan semua bukan main aktif lagi jaga BBQ Hemm... ada makna ni....
PS- sebenarnya dorang tengah bodek Ketua KSR jadi nak tunjuk kehandalan memBBQ ni. lantak koranglah nak buat apa-apa.... jan tukar dari main bola ke profesion tukang masak sudahlah, Tandas dua ja utk staff, berabut pulak nanti arh...arh.....
p/s Mundu sa punya hadiah mana, satu - satunya penyertaan mesti ahh ada hadiah....

ni tempat BBQ ni klu korang nak tempah bule harga berpatutan HUBUNGI-Beth

klu pasal makan ligat korang eh ...MPR blm bersih woi...

siap dengan piring lagi, aikk mentah pun kamurang bedal kah?

Ikan adakah dalam agenda semalam?

emmm cedapnya ....

sapunya begini supaya minyak meresap masuk dalam daging lepas tu ko makan meresap dalam ko punya darah jadi kolestrol kih...kih...
ps-maap Gambar kurang memuaskan, kamera hp ja 1.0 kb punya pixel hehe
Labels:

2 comments:

mundu13 said...

maw...ko punya jawapan banyak salah la...
itu hadiah pun kena gunting setengah

5:32 PM, March 20, 2008  
Tanakwagu said...

memang sedap, jan pula tebakar makan arang nanti..

-----------------
sertai Nature Community
thanks.

1:02 AM, March 22, 2008